Massage

Hälsostödet erbjuder djupbehandlande massage och ger tips på hur Du kan göra för att undvika att smärtan uppstår på nytt. Genom våra massörers extraordinära förmåga att hitta muskelspänningar och kunskap om hur de påverkar resten av kroppen märks effekterna av behandlingen oftast väldigt snabbt och tydligt. Detta i samband med ett bemötande som har fokus på att få Dig att känna Dig så trygg och avslappnad som möjligt gör våra behandlingar till något utöver det vanliga.

Är Du gravid? Stort grattis! Du behöver inte boka någon specifik behandling eftersom vi självklart anpassar behandlingen till Dina förutsättningar.

Har Du fibromyalgi eller annan kronisk värk? Då har Du verkligen hittat rätt! Vi använder oss av en teknik som gör att Du blir av med enormt mycket spänningar men ändå minimerar risken för ökade inflammationer, vilket oss veteligen inte finns någon annanstans. Tekniken har uppkommit och utvecklats av Caroline som själv lider av fibromyalgi, skolios samt diskbråck och har sedan lärts ut till kollegorna på HälsoStödet.

Vi erbjuder självklart även svensk klassisk massage, men eftersom vi är specialiserade mot att få bukt med värk långsiktigt så ”smyger” vi oftast in den ännu djupare och mer fokuserade behandlingen när vi arbetar. Syftet med behandlingarna är ju att Du skall få bort de spänningar som ställer till med besvär hos Dig, och då behöver vi anpassa teknik och utformande efter detta.

Vi erbjuder dessutom sittande massage, vilket är särskilt populärt hos stillasittande (eller – stående) personal som får en uppmjukande, avkopplande massage – direkt på arbetsplatsen om så önskas. Självklart ges tips på ergonomi samt övningar som hjälper till att förebygga arbetsskador i samband med detta. För bokning, maila oss på info@halsostodet.nu.