God Fortsättning!

Vi vill önska alla kunder, samarbetspartners och personal en riktigt, riktigt God Fortsättning. Tack snälla för ert ovärderliga stöd under 2020! Efter ett väldigt turbulent år fortsätter vi nu envist och målmedvetet framåt – nya hyresgäster i vår lokal, nya koncept och nya kollegor väntas under året och vi ser förväntansfullt fram emot 2021. Självklart fortsätter vi med våra redan etablerade tjänster som vår djupbehandlande massage, coaching och kostrådgivningar, och vi kommer i år börja certifiera och profilera oss ytterligare inom just den speciella behandlingsteknik vi utvecklat. Spännande tider väntar alltså!

Samtidigt ligger givetvis huvudfokus på att samtliga kunder ska tas om hand, och många kunder väntar nu på att få möjlighet att börja behandlas av oss, varför vi nu kommer anställa ytterligare massörer omgående. Känner Du Dig träffad av uttrycket ”magiska händer” eller vet någon som har det? Hör av er! Vi letar för fullt efter massörer med ”extra allt” och som vill utvecklas i sin förmåga att behandla.

Till sist vill vi bara uppmana er att ta hand om er och varandra – boka av Din tid om Du har minsta lilla symtom (självklart utan kostnad även om det är inom vår normala avbokningsmarginal), tvätta händerna direkt när Du kommer till oss och håll avstånd till andra personer hos oss om det skulle vara någon mer på plats samtidigt som er.

Varma hälsningar,

Caroline Monthan

Grundare och VD

HälsoStödet AB